V sobotu nám počasí moc nepřálo. Celý den před zápasem propršel a bylo jasné, že se tato situace promítne také do návštěvnosti v Městských sadech. To se také stalo a zaznamenali jsme nejnižší návštěvu v této sezoně. Na Kroměříž se přišlo podívat pouhých 836 diváků. Jednalo se o třetí nejnižší návštěvu v Městských sadech v historii. Méně diváků přišlo akorát v sezoně 2005/2006, kdy jsme hráli Krajský přebor. Tehdy na poslední dva domácí zápase v ročníku bylo zvědavo 713 (28.kolo: Opava – Bohumín) a 684 diváků (30. Opava – Petrovice). Svou roli v tom hraje určitě také nepopulární čas začátku zápasů, který je pro tuto sezonu stanoven na 16:00.

Kotel byl zaplněn zhruba stejně jako v předchozých zápasech MSFL. Úroveň povzbuzování se také moc nelišila. V poslední čtvrthodině zápasu jsme se snažili naše hráče ještě více vyburcovat ke vstřelení vítězné branky i za pomocí vlajek na tyčích. Support se v tu chvíli určitě ještě zvedl a v Městských sadech panovala (vzhledem k počtu fanoušků) velmi solidní atmosféra. Bohužel se už hráčům nepodařilo ten kýžený gól vstřelit a tak jsme letos poprve na domácím trávníku zaznamenali bodovou ztrátu a remizovali jsme pouze 1:1.

Další domácí zápas nás čeká už tuto středu, kdy je nejen pro mě s nepochopitelných důvodů vloženo 15.kolo. SFC bude hrát s Mikulovicemi a výkop je naplánován na 16:30. Vzhledem k tomu, že se tento zápas hraje přes týden, tak se obávám, že zaznamenáme další smutný rekord v návštěvnosti. Budu velmi rád, pokud se budu mýlit.

 

Fotky:

další fotky www.sfc.4fan.cz